Astrospring´s Monoceros
Mammas favorit??8 veckorNär matte Ann sett hur duktig jag är på att apportera så.....


blev hon så här glad!!!Jag fick följa med till Norge på semester när jag var 9 veckor gammal!När jag kom hem igen lärde jag mig simma.Matte tycker att jag ser precis ut som en sälunge hmm...gulligNär jag var 7 månader var jag med på Hallands Kennelklubbs valputställning.
Jag blev BIR och BIG-2!I början av 2010 fick jag jobb som dagpappa!Min matte säger att jag inte var någon fadersgestalt utan mer som ett kullsyskon men
 det stämmer inte eller...

När jag fyllt 1 år var vi i Skåne på Springer Klubben syds utställning.
Där gjorde Thorkild Mogensen (kennel Hazelwood) mig till BIS!!!!Samma vår fick jag lära mig att följa blodspår. Det var spännande!


I maj-10 blev jag godkänd i anlagsklassen.
Samma månad var jag också i Kristiansand i Norge och vann NKK-CERT.
Tyvärr fångade inte min matte det på bild....I juni bar det iväg till Danmark på Världsutställning och Spaniel Special.
Jag fick excellent på båda utställningarna och på Specialen blev jag trea i juniorklassen.I juli var det dags för Springer Klubbens årliga Club Show!
Där gick det riktigt bra! Jag vann juniorklassen och sen blev jag 2:a Bästa Hane med CERT!Det är väl märkligt att min matte inte vill visa mina fina certrosetter.
Men Kent lyckades i alla fall fånga en liten bit av denna på bild hmmmm...ÄNTLIGEN visar matte upp min fina CERT-rosett. Det är mitt andra svenska CERT på raken!!!
Nu är jag 16 månader och går i unghundsklass på SSRK:s utställning i Gustavsberg-10.Hösten 2010 blev jag, mamma Moa och syrran Mira Svenska Viltspårschampions!
Jag fixade dessutom hederspris på två av mina tre starter! Bara för att skryta litet säger min matte att hon aldrig har haft en så bra spårhund tidigare...Nu är jag 2 år och matte tyckte att det var dags för litet utställningar igen.
På tredje försöket i öppen klass knep jag det tredje svenska certet och blev Svensk och Norsk Utställningschampion. Det var på SSRK:s utställning i Hasslarp maj-2011.I juni-2011 hände något stort i mitt liv! Jag blev pappa för första gången.
Här ligger mina 9 valpar hos sin mamma Lochalines Zilla Mays. Det blev 6 tikar (5 svart-vita och 1 brun-vit) och 3 hanhundar (1 svart-vit och 2 brun-vita).Sen for husse, matte och jag till Bornholm på semester.
En nybliven pappa behöver ju semester eller hur??
Tro nu inte att det var semester för mig hela tiden.
Jag skulle tvunget iväg på en utställning i Rönne. Matte sa att om jag fick det danska certet och blev Dansk Utställningschampion så skulle jag få ledigt från utställningar ett tag.
Ja, ja det var bara att fixa det då. Här sitter jag med champion- och BIM-rosetten runt halsen. Trams sa jag till matte. Ta av mig dem nu så att semestern kan börja...Jaaaaaaa äntligen! Här stortrivs NORD UCH Astrospring's Monoceros som jag heter nu men det går bra att säga Bubblan också!Det blev en lång semester från utställningar.
Det var på Bornholm 2012 som matte dammade av mig och då fick jag ett CACIB!Men det bästa med Bornholm är helt klart havsbaden!

2012 blev ett år med träning inför viltspårprov i Norge, jaktanlagsprov i Norge och vattenprov i Sverige.Matte var väldigt nöjd med mig eftersom jag fixade alltihop!
Här klarade jag jaktanlagsprovet i september. Det var avdelning Östfold som ordnade provet. Domare var Tor Magne Gramstad.
Månaden innan blev jag Norsk Viltspårschampion på
Buskeruds Harehundklubs ordinarie viltspårprov.Här fixade jag Nybörjarvatten på SSRK:s och Springer Väst:s vattenprov i Åkulla senare i september.

Sen klarade jag det svåra vattenprovet direkt efteråt! Det var ingen konst för ett vattendjur som jag!Alla stolta förare med godkända hundar!