2011-06-07 föddes på kennel Lochaline i Norge

 

 9 valpar, 3 hanar (en svart-vit och två brun-vita) och 6 tikar (fem svart-vita och en brun-vit)
Mamma är Lochaline's Zilla Mays

Officiella resultat:
NVCH BH Lochaline's Magic Lantern har flera 1:a pris på viltspårprov, varav fyra på ordinarie prov, ett HP och provbäst, Norskt Viltspårschampionat, godkänd eftersökshund, godkänd ferdselpröve och stambokstiteln BH,
godkänt C-spår, 1:a pris i lydnadsklass 2,
B-godkjent på ettersøk i Norske Redningshunder
CERT och BIM på utställning, godkänt MH samt HD A och AD A, ögon RD, gonioskopi ua
Lochaline's Candy Dancer har godkänt jaktanlagsprov och excellent på utställning samt HD A
Lochaline's Aristo Beauty har HD A och AD A
Lochaline's Black Jubilee har HD A
Lochaline's Black Velvet har HD B
Lochaline's Starflecks har HD A

 
 

"Flax" Lochaline's Magic Lantern har varit hos fotograf Rolf Hestetræet för att ta bilder inför freestyle-uppvisningen för Dr. Clauder’s på Villmarksmessen 14 og 15 juni.
Tyvärr hade Flax oflaks och fick en tasskada så att han inte kunde delta i mässan men vi kan njuta av de vackra bilderna i alla fall!
Den 10 november 2013, dagen före Maries födelsedag, blev "Flax" Lochaline's Magic Lantern Norsk Viltspårschampion, fick CERT, blev BIM och uppflyttad till Lydnads klass II!
Grattis på födelsedagen säger Flax till sin matte!
 Lochaline's Magic Lantern "Flax" och matte Marie har fått alla spårmeriter som krävs för ett Norskt Viltspårschampionat!
Nu är det "bara" en utställningsmerit efter 2-års ålder som saknas innan han kan titulera sig NVCH!Lochaline's Candy Dancer "Nila" har godkänt jaktanlagsprov!Lochaline's Magic Lantern "Flax" har fått följa med husse på en fisketur.
 


Fisken måste så klart apporteras till husse! Flax du har fått något om bakfoten du är en fågelhund och inte en fiskhund!Här kommer "Nila" Lochaline's Candy Dancer flygande. Hon är ca 1 år på denna bild.Nila kan också apportera fågel vid 1 års ålder!Så här ser hon ut vid samma ålder.
Här är brorsan "Flax" Lochaline's Magic Lantern vid 1 års ålder.
 Så här fin var "Flax" när han var på utställning i april-12. Han fick excellent! Litet trött blir han ibland av alla trevliga aktiviteter som han får vara med om.Här har vi en svart-vit syster, "Ella" Lochaline's Black Velvet som har det mest bedårande uttryck! Något som Bubblan har lämnat är vackra mörka ögon!Det här verkar också vara något som Bubblans barn har fått i bagaget! Vattenpassion!
Här nedan kommer litet blandade bilder från Lottas och mitt besök på kennel Lochaline när valparna var drygt 7 veckor.


 

Vilka duktiga apportörer! Sen blir de plötsligt väldigt trötta och då är det gott att vila hos "gammelfarmor" Lotta!